Facebook FeedMeLinks Fleck' Google Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com bgbox.info

1

Тема: Бригади

Някой може ли да сподели опита си от ходенето по бригади.Има ли далавера от тая работа.А ШУ тази година организира ли подобно нещо?

Thumbs up 0 Thumbs down

2

Re: Бригади

Самия университет на "организира" бригади, но иначе - да, както тази, така и следващата, а и другите следващи години, ще може да се замине на студентска бригада (макар за Англия вече да не е нужно да си студент, за да идеш на къра).
Ако се интересуваш от бригади в Англия съм склонна да мисля, че срока за подаване на документи е минал (доста отдавна). Въпреки всичко можеш да провериш, офиса на фирмата се намира в хотел "Мадара", но ще те излъжа на кой етаж, някъде по ниските етажи беше, може би 2-ри.
Относно "далаверата" - всичко е относително, зависи от фермата, до колко ще си даваш зор с работата, колко ще харчиш ...
За бригадите в САЩ не съм запозната много, но определено работата като такава е с хиляди пъти по-лека от тази в Англия, но май едно работа не стигала, за тях бригади определено ще ти излъжа.

Последно редактирано от BoJaNa (2008-03-06 12:43:44)

This Moment Is Eternity

Thumbs up 0 Thumbs down

3

Някои чувал ли е за фирма Стрела.Какви са отзивите ви?

Thumbs up 0 Thumbs down

4

Tази фирма ,която се намира в хотел "Мадара" не става.Пък и вече си изпуснала срока за записване.

.................

Thumbs up 0 Thumbs down

5

hmm ъъъ... фирмата в х. "Мадара" небеше ли iypc? http://iypc.eu/

------------------------------------------------------------
В английския форум задaваш въпрос и ти отговарят, в руския задaваш въпрос - отговарят ти и на свой ред те питат нещо, в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост...
              I should have copy and pasted the truth.

6

да същатата

.................

Thumbs up 0 Thumbs down

7

Как става номера с изтеглянето на изпитите, щото нали се заминава май месец, а юли са изпитите.
И преподавателите по принцип съгласяват ли се?
Щото е тъпо да отидеш да бачкаш и да се върнеш с 5 условни...

Thumbs up 0 Thumbs down

8

Или си студент или бачкатор smile

В английския форум задaваш въпрос и ти отговарят, в руския задaваш въпрос - отговарят ти и на свой ред те питат нещо, в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост...
              I should have copy and pasted the truth.

9

Enzo, много грешно..

Бригадите са студентска схема и точно затова са лятото. Друг е въпроса, че когато дойде май месец, хората в другите унита щракат с пръсти и се готвят за бачкане. А тук цяло лято ни занимават с изпити. Хората не ми вярват, че Август месец имам поправка примерно.
Та бачкатор или не, предполагам има хора, които са ходили на бригада и са се интересували с това изтегляне на изпити. Все пак и в други университети се прави точно това. Това казват и от фирмата, която те изпраща. Не е невъзможно.
Не знам само дали точно тук в Шумен имам право на това, или зависи от настроението на преподавателя...

Thumbs up 0 Thumbs down

10

И аз мисля, че има начини. Имам доста приятели които са студенти и "бачкатори" и успяват, но иска "здраво дупе" Яко бачкане и яко учене.

Моят блог е Мартин Петров ,a за превод на текст използвам Речник  ,а за фън флаш игри . Полезни сайтове са: Социална мрежа, Добрич, ОбявиРеферати

Thumbs up 0 Thumbs down