Тема: Бригади
Някой може ли да сподели опита си от ходенето по бригади.Има ли далавера от тая работа.А ШУ тази година организира ли подобно нещо?
Прескочи към съдържанието на форума
Официален форум на Шуменски Университет "Епископ Константин Преславски"
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
'
Някой може ли да сподели опита си от ходенето по бригади.Има ли далавера от тая работа.А ШУ тази година организира ли подобно нещо?
Самия университет на "организира" бригади, но иначе - да, както тази, така и следващата, а и другите следващи години, ще може да се замине на студентска бригада (макар за Англия вече да не е нужно да си студент, за да идеш на къра).
Ако се интересуваш от бригади в Англия съм склонна да мисля, че срока за подаване на документи е минал (доста отдавна). Въпреки всичко можеш да провериш, офиса на фирмата се намира в хотел "Мадара", но ще те излъжа на кой етаж, някъде по ниските етажи беше, може би 2-ри.
Относно "далаверата" - всичко е относително, зависи от фермата, до колко ще си даваш зор с работата, колко ще харчиш ...
За бригадите в САЩ не съм запозната много, но определено работата като такава е с хиляди пъти по-лека от тази в Англия, но май едно работа не стигала, за тях бригади определено ще ти излъжа.
Последно редактирано от BoJaNa (2008-03-06 12:43:44)
Tази фирма ,която се намира в хотел "Мадара" не става.Пък и вече си изпуснала срока за записване.
ъъъ... фирмата в х. "Мадара" небеше ли iypc? http://iypc.eu/
Как става номера с изтеглянето на изпитите, щото нали се заминава май месец, а юли са изпитите.
И преподавателите по принцип съгласяват ли се?
Щото е тъпо да отидеш да бачкаш и да се върнеш с 5 условни...
Или си студент или бачкатор ![]()
Enzo, много грешно..
Бригадите са студентска схема и точно затова са лятото. Друг е въпроса, че когато дойде май месец, хората в другите унита щракат с пръсти и се готвят за бачкане. А тук цяло лято ни занимават с изпити. Хората не ми вярват, че Август месец имам поправка примерно.
Та бачкатор или не, предполагам има хора, които са ходили на бригада и са се интересували с това изтегляне на изпити. Все пак и в други университети се прави точно това. Това казват и от фирмата, която те изпраща. Не е невъзможно.
Не знам само дали точно тук в Шумен имам право на това, или зависи от настроението на преподавателя...
И аз мисля, че има начини. Имам доста приятели които са студенти и "бачкатори" и успяват, но иска "здраво дупе" Яко бачкане и яко учене.
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация