Facebook FeedMeLinks Fleck' Google Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com bgbox.info

1

Тема: Кинезитерапия

Миналата година бях се записала на кинезитерапия.Не бях особено редовна и оценката ми се беше хубава.Сега реших да подам молба за промяна на оценка , но миналата година оценката ми беше измислена и не бях полагала изпит.Смениха преподавателя и сега нямам идея ако ида на изпит какво ще влючва.Ако някой е ходил на кинезитерапия ще съм много благодарна ако ми обясни за какво става въпрос.

Thumbs up 0 Thumbs down

2

Re: Кинезитерапия

като за начало все с някого трябва да си била в група smile след като оценката ти е хубава защо искаш да я повешаваш smile след като не си била особено редовно и представа си нямаш кво може да включва изпита къде си тръгнала да я повишаваш smile предполагам разчиташе да е стария ти преподавател !? smile ето това са част от последствията за нередовно посещения... стига да не си имала ОСНОВАТЕЛНА причина.... smile възниква ми обаче един въпрос как така оценката ти е измислена че на всичкото отгоре е и хубава що за преподавател си имала.....

изхърляйте си боклука разделно или поне В ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ЗА ЦЕЛТА МЕСТА !!!

Thumbs up 0 Thumbs down

3

Не беше хубава.Моя грешка.Това какво съм правила си е лично моя работа.Не питам за мнение дали съм виновна или не.Имам ясен въпрос.Споменавам , че преподавателя е друг не защото съм се надявала на него, а защото не искам да питам новия какъв е изпита,тъй като може да злепоставя предишния.Знам как е писал оценки и на останалите, обаче мисля,че пред комисията за повишаване на оценка нещата няма да стоят така.

Thumbs up 0 Thumbs down

4

az ot tazi godina ..6te se zapi6a za kineziterapiq..i ne mislq 4e 6te mi e problem za6toto 19 godini..s tova se zanimavam

Администратор: Моля за корекция на отговора съгласно правилника

Последно редактирано от Enzo_01 (2010-09-02 15:52:46)

Thumbs up 0 Thumbs down