Facebook FeedMeLinks Fleck' Google Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com bgbox.info

1

Тема: Предложения относно форума

между другото,имам още 2 предложения:първото е ,ако има възможност и вече ако има такава информация,да се публикуват на страницата на сайта местата за прием на студенти 2009/2010 за всяка една специалност,да се знае за колко места какъв брой студенти се явяват и кандидатстват.А второто е,естествено ако е вече известно,какви са датите на конкурсните изпити през юли,щото на повечето университети вече излязоха тия данни smile

ако искаш,намираш начин,ако не искаш-намираш причина

Thumbs up 0 Thumbs down

2

Re: Предложения относно форума

Датите за м.Юли отдавна са обявени в Справочника.

Thumbs up 0 Thumbs down

3

и кога са те?

ако искаш,намираш начин,ако не искаш-намираш причина

Thumbs up 0 Thumbs down

4

аз също имам предложение : да бъдат публикувани и съответните тестове , паднали се на предварителните изпити

Thumbs up 0 Thumbs down

5

а там, където пише "срокове за семестриални такси" ги има само цените им.
Или като отида да се записвам тогава ще ме информират ще трябва да платя веднага, и  ще е вече  върха

Последно редактирано от ch3coch3 (2009-08-01 08:36:18)

Thumbs up 0 Thumbs down

6

еми нормално е като се записваш да си платиш и семестриалната такса smile че каде е по-различно  hmm

.................

Thumbs up 0 Thumbs down

7

Точно така нормално е като се записваш да си платиш семестъра, който предстой.

Thumbs up 0 Thumbs down

8

какво му е нормалното? по нормално е като започва семестъра да се определи някакъв срок за внасяне на такси. Но дори и таксата да се заплаща сега от 3 до 8 август  е редно да го обявят във сайта.
Гледам, че на едно място пише "срокове за внасяне на семестриални такси" , но като влезеш там ги има само цените им. Срокове няма  hmm

Thumbs up 0 Thumbs down

9

Цените са по-важни от срока май   sad

Thumbs up 0 Thumbs down

10

Уж темата се казва "Предложения относно форума", а Вие пишете предложения за сайта...
Имам предложение да има flash player за клипове от youtube и vbox7 ;
Да има услуга за качване на снимки от компютъра на някакъв сайт, който да ги качва във форума ( postimage ) ; да се добавят още команди като offtopic, цвят на буквите и други благинки smile
Предлагам и един кирилизатор.

|¯Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. ->Уолтър Липман ¯|
|Много от провалите са на хора, които не са осъзнали колко близо са били до успеха в| |_момента, в който са се предали.  ->Томас Едисън _|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Thumbs up 0 Thumbs down

11

Да можем да трием съобщение, че преди малко написах нещо без да искам 2 пъти  sad

Thumbs up 0 Thumbs down

12

a3 написа:

Имам предложение да има flash player за клипове от youtube и vbox7 ;

Ако ми дадеш резон, за такава опция, обещавам да помисля за решение по въпроса

a3 написа:

Да има услуга за качване на снимки от компютъра на някакъв сайт, който да ги качва във форума ( postimage )

Сайтове за споделяне на снимки - много, а тук е и разрешен тага [IMG] още и е добавена опция за прикачване на файл

a3 написа:

да се добавят още команди като offtopic, цвят на буквите и други благинки smile

Също ги има

a3 написа:

Предлагам и един кирилизатор.

Виж, за това не се бях сещал smile

------------------------------------------------------------
В английския форум задaваш въпрос и ти отговарят, в руския задaваш въпрос - отговарят ти и на свой ред те питат нещо, в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост...
              I should have copy and pasted the truth.

13

Ако имаше повечко online потребители би било добре да има и мъничък чат прозорец в лявата или дясната страна. Понеже добавянето му не е трудно и има висок потенциал за превличане на +потребители и др..............................

Thumbs up 0 Thumbs down

14

Също и аватара може да бъде и по-голям...това 60х60 е супер малко а има толкова много разстояние около потребителските ни имена  hmm

Thumbs up 0 Thumbs down

15

Вляво от http://forum.shu-bg.net да има картинка, както на главния сайт."Малко, ама хубаво" smile

|¯Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. ->Уолтър Липман ¯|
|Много от провалите са на хора, които не са осъзнали колко близо са били до успеха в| |_момента, в който са се предали.  ->Томас Едисън _|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Thumbs up 0 Thumbs down

16

Да, наистина би било хубаво, вече направих тема имитираща сайта на университета, но се случи че я изтрих без да искам когато ъпдейтвах форума. Когато ми остане време ще се опитам отново да я направя.

В английския форум задaваш въпрос и ти отговарят, в руския задaваш въпрос - отговарят ти и на свой ред те питат нещо, в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост...
              I should have copy and pasted the truth.

17

Аз имам предложение,да вземете да си обновявате сайта по-често,а не на годината веднъж.Още има информация от проведените кандидат-студетски изпити.

Thumbs up 0 Thumbs down